Onze artiesten

Bekijk ons unieke aanbod artiesten voor 15 minuten shows bij u    aan de voordeur/zaak. Een Accordeonist?, DJ en/of Saxofonist?Brass/drum band of combinatie?  Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste entertainment!

Bekijk al onze artiesten!

Wij bieden een breed scala aan artiesten aan om uw feestje aan de deur tot één succes te maken!

DJ met bus

Drumband

Huiskamer DJ

Accordeonist

DJ met of zonder Saxofonist

Met Saxofonist ook live entertainment! Nu na de Corona periode komt onze DJ nog steeds met een daadwerkelijke Drive-in bij u voor de (bedrijfs)deur!! Een complete show van muziek, lichtshow en specialfx die zijn weerga niet kent. Geen stroom? Geen probleem, nu overal mogelijk dankzij onze aggregaat welke we hebben aangeschaft. (€ 25,- extra + € 5,- benzine)

HET GROTE VRAAGTEKEN 🙂
Onze DJ zet de bus voor de deur en als jullie de gelukkige(n) naar de richting van onze bus begeleiden opent u de deuren nadat de jarige op het grote vraagteken geklopt heeft, de DJ start bijvoorbeeld een ‘lang zal ze leven’ confetti en rook spuiten uit de bus! Na het verjaardagslied (o.i.d.) en een kleine felicitatie kan het minifeestje beginnen! Als u zonder de Saxofonist reserveert ziet het programma er hetzelfde uit. Zo heb je dan toch nog een klein feestje waar je met heel veel plezier op terug kunt kijken voor een redelijke prijs!! Muziek keuzes kunt u vooraf aan ons doorgeven zodat alles perfect is.

BRUILOFT?
Ook zeer geschikt voor een bruiloft waar het bruidspaar geen band of DJ wil. U kan ze dan alsnog verassen met 15 of 30 minuten Voordeurfeestje. Dit is dan de perfecte oplossing en kan de foto/videograaf onvergetelijke foto's maken. Wij laten het bruidspaar op een bijzondere manier naar de bus toekomen.

SILENT DISCO
Je wilt ondanks ons korte verblijf toch geen problemen met de buurt? Reserveer dan een 'Silent Disco' dan hoort niemand iets alleen diegene met de koptelefoon op en de DJ. Echt een perfecte oplossing. Prijs op aanvraag.
 • DJ only (15 min) € vanaf 225,-* (all-in)
 • DJ only (30 min) € vanaf 285,-* (all-in)
 • DJ met Saxofonist (15 min)  vanaf € 415,-* (all-in)
 • DJ met Saxofonist (30 min) vanaf € 535,-*(all-in)
 • DJ met Saxofonist (60 min) vanaf € 725-*(all-in)
 • Optioneel (aggregaat) € 25,- + € 5,- benzine (per 15 min.)
 • Wat betekend All-in? De prijzen zijn inclusief btw en dat de show compleet verzorgt is met DJ, lichtshow, geluid installatie, rook, confetti, een uniek programma maken en indien gereserveerd een Saxofonist. Alleen de brandstof komt er nog bij.
            *  We rijden vanuit Apeldoorn of Landsmeer  (35ct per km)

DJ met huiskamer meubel!

De ultieme verrassing voor een feestje thuis: De 'SURPRISE DJ!'
Geef een jarige binnen in huis een onvergetelijk verjaardagscadeau: met het verrijdbare DJ meubel rolt de DJ plots de huiskamer of achtertuin binnen. Onze DJ vermaakt elke gast op zeer professionele wijze en tovert een glimlach op uw gezicht :-). Vooraf hebben we de muziek doorgenomen.

Even 30 minuten feest. De Booth heeft ingebouwd geluid en een heuse lichtshow! Een felicitatie volgt en dansen maar! De Thuis Surprise is geweldig om uw dierbare te verassen (jarig, geslaagd etc.) maar ook tijdens de Kerst, als DJ-intermezzo of bij een bijzonder diner etc.
 • Surprise DJ binnen of achtertuin (30 min.) € 365,- (all-in)
 • Surprise DJ binnen of achtertuin (60 min.) € 475,- (all-in)
  *Prijzen zijn vanuit Den Haag en er word 25ct per km berekend)

Brass/drumband

Wij zijn een Brassband uit Nederland en zorgen er altijd voor dat de voeten van de vloer gaan. Wij zijn uw zonnetje aan huis. Onze groep bestaat uit zeer gedreven en enthousiaste jongeren en ouderen die de Caraïbische Brassband muziek weer terugbrengt in de Nederlandse straten.

Als vanzelfsprekend staat bij een optreden u als klant en het publiek centraal en geniet iedereen van de ritmische klanken die onze muziek met zich meebrengt. Stil blijven staan is dan ook niet mogelijk. Wij betrekken ons publiek ook in ons repertoire zodat zij ons optreden als persoonlijk ervaren. We hebben er voor gekozen om met minimaal 6 personen te komen omdat dit veel meer impact heeft op het publiek en wij veel meer kunnen doordat we meer instrumenten hebben. En dan nog voor een heel redelijke prijs.
 • 5 personen percussie  + een trompettist (15 min.) € 998,25 (incl. btw)*
 • 9 personen formatie met percussie en blazers (30 min) € 1058,75- (incl. btw)**
 • *Prijs omgeving Almere hierna  0,35ct p.km berekend
 • **Prijs omgeving Amsterdam, hierna € 1,25 p.km

Accordeonist

Onze accordeonist is een van de meest bevlogen accordeonisten van ons land. Met decennia aan muzikale ervaring en vele honderden nummers repertoire, weet onze accordeonist elke gelegenheid van een muzikale omlijsting te voorzien.

Voor particuliere gelegenheid of bedrijfsfeest... deze accordeonist is van alle markten thuis. Noemt u de stijl die u wilt horen? Ook voor bij een entre als welkom van een feest wat later beginnen gaat. Of als achtergrond muziek bij een diner.

Met Amsterdamse tongval en thuisbasis, is hij regelmatig op feesten en partijen te vinden. Te boeken bij Voordeurfeestje als solo accordeonist .
 • Accordeonist (30min) € 450,- all-in*
 • Accordeonist (60min) € 575,- all-in*
            * All-in prijs omgeving Amsterdam gratis (hierna € 50ct per km.)