Onze artiesten

Bekijk ons unieke aanbod artiesten voor 15 minuten shows bij u    aan de voordeur/zaak. Een Accordeonist?, DJ en/of Saxofonist?Brass/drum band of combinatie?  Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste entertainment!

Bekijk al onze artiesten!

Wij bieden een breed scala aan artiesten aan om uw feestje aan de deur tot één succes te maken!

DJ met bus

Accordeoniste

Drumband

Huiskamer DJ

Accordeonist

DJ met of zonder Saxofonist

Met Saxofonist ook live entertainment! Nu tijdens de Corona komt onze DJ met een daadwerkelijke drive-in bij u voor de (bedrijfs)deur!! Een complete show van muziek, lichtshow en specialfx die zijn weerga niet kent. Geen stroom? Geen probleem, nu overal mogelijk dankzij onze aggregaat welke we hebben aangeschaft. (€ 25,- extra + € 5,- benzine)

HET GROTE VRAAGTEKEN 🙂
Onze DJ zet de bus voor de deur en als jullie de gelukkige(n) naar de richting van onze bus begeleiden opent u de deuren nadat de jarige op het grote vraagteken geklopt heeft, de saxofonist springt er uit en start bijvoorbeeld een ‘lang zal ze leven’ confetti en rook spuiten uit de bus! Na het verjaardagslied (o.i.d.) en een kleine felicitatie kan het minifeestje beginnen! Als u zonder de Saxofonist reserveert ziet het programma er hetzelfde uit. Zo heb je dan toch nog een klein feestje waar je met heel veel plezier op terug kunt kijken!! Muziek keuzes kunt u vooraf aan ons doorgeven zodat alles perfect is.

SILENT DISCO
Je wilt ondanks ons korte verblijf toch geen problemen met de buurt? Reserveer dan een 'Silent Disco' dan hoort niemand iets alleen diegene met de koptelefoon op en de DJ. Echt een perfecte oplossing.
 • DJ only (15 min) € vanaf 175,-* 
 • DJ met Saxofonist (15 min)  vanaf € 245,-*
 • DJ met Saxofonist (30 min) vanaf € 345,-*
 • DJ met Saxofonist (60 min) vanaf € 495,-*
 • Optioneel (aggregaat) € 25,- + € 5,- benzine (per 15 min.)
            *  We rijden vanuit Apeldoorn  (25ct per km)

DJ met huiskamer meubel!

De ultieme verrassing in coronatijd: deze geweldige *THUIS SURPRISE DJ*!
Geef een jarige binnen in huis een onvergetelijk verjaardagscadeau: met het verrijdbare DJ meubel rolt de DJ plots de huiskamer of achtertuin binnen. Onze DJ vermaakt elke gast op zeer professionele wijze en tovert een glimlach op uw gezicht. Vooraf hebben we de muziek doorgenomen.

Even 30 min. feest. De Booth heeft ingebouwd geluid en een heuse lichtshow! En dansen mag dan ook gewoon! De Thuis Surprise is ook geweldig om uw dierbare te verassen (jarig, geslaagd etc.) maar ook tijdens de Kerst, als DJ-intermezzo bij het kerstdiner en duurt 30 minuten.
 • Surprise DJ binnen of achtertuin (30 min.) slechts € 200,- (exclusief)
 • Surprise DJ buiten (15 min.) + presentator en busje € 225,- (uniek)
  *Prijzen zijn vanuit Den Haag en er word 25ct per km berekend)

Brass/drumband

Wij zijn een Brassband uit Nederland en zorgen er altijd voor dat de voeten van de vloer gaan. Wij zijn uw zonnetje aan huis. Onze groep bestaat uit zeer gedreven en enthousiaste jongeren en ouderen die de Caraïbische Brassband muziek weer terugbrengt in de Nederlandse straten.

Als vanzelfsprekend staat bij een optreden u als klant en het publiek centraal en geniet iedereen van de ritmische klanken die onze muziek met zich meebrengt. Stil blijven staan is dan ook niet mogelijk. Wij betrekken ons publiek ook in ons repertoire zodat zij ons optreden als persoonlijk ervaren. We hebben er voor gekozen om met minimaal 7 personen te komen omdat dit veel meer impact heeft op het publiek en wij veel meer kunnen doordat we meer instrumenten hebben. En dan nog voor een heel redelijke prijs.
 • 5 personen percussie  + twee blazers (15 min) € 535,- 
 • Prijs is vanuit Almere en er word  0,25ct p.km berekend

Accordeonist

Onze accordeonist is een van de meest bevlogen accordeonisten van ons land. Met decennia aan muzikale ervaring en vele honderden nummers repertoire, weet onze accordeonist elke gelegenheid van een muzikale omlijsting te voorzien. Voor particuliere gelegenheid of bedrijfsfeest... deze accordeonist is van alle markten thuis. Noemt u de stijl die u wilt horen?

Met Amsterdamse tongval en thuisbasis, is hij regelmatig op feesten en partijen te vinden. Te boeken als solo accordeonist maar ook met bevriende zangers, Amsterdamse artiesten en andere muzikanten. Nu tijdens de Corona is dat niet mogelijk maar komt hij toch bij u langs in de regio NH/Utrecht/ZH
 •  Accordeonist (15 min) € 165,- all-in*
            * All-in prijs vanuit Amsterdam tot 100km (retour)(hierna 50ct per km)

Accordeoniste

Onze Accordeoniste speelt en zingt feestelijke muziek en heeft in vele grote zalen opgetreden en is tevens dirigent. Bij aankomst ontvangt u van haar een confetti buis welke u zelf bediend en zo gelijk de juiste toon zet voor de gelukkige. Het word absoluut gezellig als zij begint te spelen.

Franse Musette, Chansons (de echte Parijse sfeer), Zigeuner, Gypsy jazz, Klezmer, Tango, Italiaans, Tarantella's, Spaans, Hot-club de France, Caribisch en als dat gewenst is speelt/zingt zij de leukste liedjes uit Amsterdam en verre landen.

Ze is mobiel en daarom zeer geschikt voor elke feestelijke gelegenheid zowel binnen als buiten: receptie, bruiloft, verjaardag, diner, bedrijfsfeest, boottocht, team-uitje en themadagen. Toch nog even genieten in deze moeilijke tijd. Speelt al vanaf dat ze nog kind was, muziek is haar leven. Ook rond kerst bij ons te boeken.
 •  Accordeonist (15 min) € 165,- all-in*
            * All-in prijs vanuit Hilversum tot 100km (retour)(hierna 25ct per km)